U sudaru na putu Bijeljina - Rača poginuo putnik u taksiju

Šezdesetčetvorogodišnji B.B. iz Dvorova poginuo je u sudaru taksi vozila marke opel astra, u kojem je bio putnik, i škode fabija, a koji se dogodio jutros, na magistralnom putu Bijeljina - Rača.

U sudaru na putu Bijeljina - Rača poginuo putnik u taksiju

Na magistralnom putu Bijeljina-Rača, 22.08.2016. godine oko 06,30 časova dogodila se saobraćajna nezgoda sa smrtnom posledicom.

U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su putnički automobil '' Škoda fabija'' kojim je upravljao D.R. iz Trnjaka i automobil ''Opel astra '' (taksi vozilo) kojim je upravljalo P.K. gdje je putnik u vozilu lice B.B.(1952) iz Dvorova od zadobijenih povreda na licu mjesta smrtno stradao.

Od strane policijskih službenika Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Bijeljina izvršen je uviđaj lica mjesta.

O saobraćajnoj nezgodi obavješten je i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio preduzimanje svih potrebnih mjera i radi na utvrđivanju činjenica i okolnosti koje su doveli do ove teške saobraćajne nezgode.

Centar javne bezbjednosti Bijeljina apeluje još jednom na sve vozače, da brzinu kretanja svojih automobila prilagode stanju i uslovima puta, koja je i dalje najzastupljenija karakteristika u saobraćajnim nezgodama sa najtežim posledicama.

Iz CJB Bijeljina apeluju na sve vozače da čuvaju svoj život i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Kad voziš ne žuri!

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA