Atraktivne kapri pantalone

Elegantne i ženstvene kapri pantalone, na prečac su osvojile ženska srca još šezdesetih godina prošlog veka i postale omiljeni model dama prefinjenog stila

Atraktivne kapri pantalone

Elegantne i ženstvene kapri pantalone, na prečac su osvojile ženska srca još šezdesetih godina prošlog veka i postale omiljeni model dama prefinjenog stila. I ove sezone nezaobilane su u letnjim kolekcijama poznatih svetskih kreatora.

Udobne i praktične pantalone iznad gležnjeva odličan su izbor ne samo za opuštene letnje šetnje pored mora nego i za posao i večernje izlaske.

*Kapri pantalone sa jednostavnom majicom ili košuljom i sakoom uz odgovarajuće detalje, tašnu i obuću - idealna je kombinacija za odlazak na posao.

*Za poslovni sastanak ali i neku ležerniju priliku, izaberite neki efektan dezen pantalona uz elegantnu košulju ili bluzu u nijansama bež, sive, crne ili bele.

*Uz model od belog platna nosite majice u jarkim bojama ili obrnuto, pantalone u veselim bojama kombinujte sa gornjim delovima garderobe u mirnijim nijansama.

*Bebi i metalik roze je uvek zanimljiv izbor, čak i za posao, uz klasične košulje i sakoe, dok ih u nekim opuštenijim prilikama možete kombinovati uz omiljene zavodljive topove.

*Klasična kombinacija kapri farmerki i kožne jakne, uz dodatak zanimljivih sandala, torbe i košulje može biti pun pogodak, naročito ako se vodite parolom - manje je više.

U svakom slučaju, izgledaćete atraktivno, moderno i ženstveno!

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA