Bivši Bekamov telohranitelj danas je beskućnik i živi na aerodromu

Vojni veteran i nekadašnji telohranitelj Dejvida Bekama, Dejvida Kamerona i saudijske kraljevske porodice završio je kao beskućnik i živi na londonskom aerodromu „Hitrou“. Četrdesetšestogodišnjak, koji se predstavlja kao Sajmon Džouns, bio je inspiriran filmom „Terminal“ s Tomom Henksom u glavnoj ulozi i na aerodromu živi mesec dana.

Bivši Bekamov telohranitelj danas je beskućnik i živi na aerodromu

U Spilbergovom filmu, Tom Henks glumi čoveka iz istočne Evrope koji je zarobljen na aerodromu nakon što je u njegovoj zemlji započet rat pa ne može da se vrati, niti mu odobravaju ulazak u zemlju.

Boraveći na aerodromu, Džouns preživljava uglavnom hraneći se ostacima hrane koju ostavljaju putnici iza sebe i koristi besplatan bežični internet kako bi tražio posao.

Vivši pripadnik padobranske jedinice završio je na aerodromu nakon propasti svog biznisa. Ističe da ga aerodromska služba sigurnosti nije nijednom ispitivala.

Tokom vojne službe bio je u Iraku, Avganistanu, Somaliji, Angoli, Nigeriji, Sudanu i Izraelu, nakon čega je osnovao svoju kompaniju. Čuvao je saudijsku kraljevsku porodicu, američke diplomate, kao i bivšeg britanskog premijera Dejvida Kamerona.

Nekoliko godina bio je i telohranitelj Dejvida Bekama i brinuo o sigurnosti njegove supruge Viktorije i dece.

Novinarima je rekao: „Iznenada sam izgubio sve. Sve sam uložio u posao, zbog čega je patio i moj brak. Kad je posao propao - propao je i brak, pa sam se iznenada našao na ulici bez novca. Tada sam se setio filma s Tomom Henksom i došao na aerodrom".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA