Marka za Slavka: Humanitarni broj 1416 aktivan još pet dana

Od 01. avgusta aktivan je humanitarni broj 1416 za pomoć Slavku Petroviću iz Bijeljine. Ovo je nastavak humaniratne akcije "Marka za Slavka" koja je u julu pokrenuta u Bijeljini, s ciljem prikupljanja sredstava neophodnih za liječenje našeg sugrađanina. Humanitarni broj će biti aktivan sve do kraja avgusta.

Marka za Slavka: Humanitarni broj 1416 aktivan još pet dana

Slavko Pavlović iz Bijeljine petnaest godina boluje od rijetke progresivne bolesti - Idiopatske celebralne ataksije. Otežano govori, a kretanje je moguće samo uz pomoć hodalice i invalidskih kolica.

Za Slvaka postoji mogućnost drastičnog poboljšanja zdravstvenog stanja primanjem plazma terapije i dobijanjem matičnih ćelija u Beču, na klinici čiji ljekari uspješno liječe pacijente poput njega. Samo medicinski tretman bez putnih troškova i dodatnih analiza košta 10.000 evra.

Sredinom jula grupa mladih ljudi pokrenula je akciju "Marka za Slavka" u želji da do septembra sakupe neohodna sredstva. Akciju su, pored brojnih građana, podržale su i brojne firme iz našeg grada, a do sada je prikupljeno oko 60 odsto potrebnog novca.

Od 1. avgusta aktiviran je i humanitarni broj 1416 čijim pozivom građani mogu donirati 1 KM za Slavkovo liječenje.

Humanitarni broj će biti aktivan sve do kraja avgusta.

Pozovite broj 1416 i na taj način pomozite Slavku Pavloviću da sakupi 10.000 evra i ode na operaciju u Beč.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA