Uručena pomoć porodici demobilisanog borca

Članovi Odbora potomaka-djece poginulih boraca, uz podršku Gradske organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Bijeljina, danas su uručili skromnu pomoć demobilisanom borcu Vojske Republike Miki Markoviću i njegovoj porodici.

Uručena pomoć porodici demobilisanog borca

Miko i njegova supruga Dragana već nekoliko godina su nezaposleni i sami se brinu o svoje dvoje maloljetne djece koji imaju zdravstvenih problema.

Naime, kćerka Stana ima problema sa bubrezima, a sin Aleksandar je imao oko deset operacija uha i pored toga ima problema i sa govorom. Gradska organizacija i Odbor potomaka sakupili su skromnu novčanu pomoć od svojih članova i prijatelja kako bi pomogli porodici Marković da kupe barem osnovne stvari koje su im neophodne.

- Svjedoci smo sve težeg stanja u kojem žive porodice čiji su se članovi borili za stvaranje naše Republike Srpske. Umjesto da se odužimo porodicama naših stvaraoca, oni ostaju zaboravljeni i natjerani da žive na rubu egzistencije - izjavio je Mišo Poletan, predsjednik Gradske organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Bijeljina.

Uz reči zahvalnosti za pomoć, Miko je rekao da mu pažnja dobrih ljudi mnogo znači, a još više činjenica da nije zaboravljen od strane djece njegovih saboraca.

Molimo sve ljude dobre volje da pomognu porodici Marković. Kontakt telefon porodice je 065/200-350.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA