Maksimović na sastanku sa kandidatima sa liste SNS-a

Srpska napredna stranka očekuje izborni rezultat koji će joj obezbijediti da sa drugim strankama koje u Bijeljini podržavaju Zlatka Maksimovića kao zajedničkog kandidata koalicije „Bijeljina pobjeđuje“ za gradonačelnika, formira skupštinsku većinu.

Maksimović na sastanku sa kandidatima sa liste SNS-a

Rečeno je ovo sinoć na sastanku Zlatka Maksimovića sa kandidatima za odbornike u Skupštini Grada Bijeljina sa liste Srpske napredne stranke.

- Sigurno će ova stranka na predstojećim izborima napraviti odličan rezultat. U Bijeljini se osjeća neka nova snaga i energija i siguran sam da će doći bolji dani za ovaj grad kome su definitivno potrebne promjene, izjavio je kandidat koalicije "Bijeljina pobjeđuje" za gradonačelnika Zlatko Makismović i dodao da će se podrška promjenama svakako potvrditi i na predstojećim predizbornim skupovima.

Potpredsjednik Srpske napredne stranke Cvijetin Nikić je obećao u ime članstva ove stranke da će svi zajedno raditi na stvaranju socijalno odgovornog društva.

- Namjeravamo da damo sve od sebe da raspoložive prirodne i društvene resurse stavimo u funkciju jednog cilja, a to je bolja budućnost u društvu jednakih šansi za sve, rekao je Nikić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA