Hit zatvorenica: Molim vas, da li možete ovu fotografiju da postavite umesto te?

Zahtev je bio i više nego ljubazan, kad je Ejmi Šarp zamolila australijski "7 News Sydney" na njihovoj Fejsbuk stranici, da zamene njenu sliku iz policijske arhive sa lepšom fotografijom u svom tekstu, poslavši im prikladniju i lepšu, barem po njenom mišljenju.

Hit zatvorenica: Molim vas, da li možete ovu fotografiju da postavite umesto te?

"Molim vas da li možete ovu fotografiju da postavite umesto te. Hvala unapred. Vaša Ejmi Šarp", ovim rečima je 18-godišnjakinja uputila zahtev u komentaru na Fejsbuku ispod teksta o njenom bekstvu iz policijskog pritvora.

Ejmi je pobegla 19. avgusta, a sidnejska policija je zatim izdala saopštenje, koje su "7 News" prenele na svojoj Fejsbuk stranici.

U saopštenju se navodi mesto gde je Šarpova poslednji put viđena, da nije opasnost po javnost i da je bila u pritvoru zbog imovinskih prekršaja, i da, ako je neko vidi, treba da obavesti policiju o tome.

Sidnejske vlasti su podelile dve Ejmine fotografije, kako stoji, ogrnuta ćebetom. Nakon obajve ovih fotografija usledili su komentari ismejavanja gde se gomila ljudi rugala Šarpovoj.

Već sledećeg jutra usledio je i Ejmin komenatar, sa preko 60.000 "lajkova", da zamene fotografiju, poslavši im drugu na kojoj je lepše ispala.

Šarpova je uskoro uhapšena u blizini mesta odakle je pobegla.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA