Zaštitimo djecu u saobraćaju

U okviru kampanje ''Zaštitimo djecu u saobraćaju'' pripadnici saobraćajne policije CJB Bijeljina sutra će učenicima Osnove škole "Jovan Dučić" dijeliti edukativno-promotivni materijal, s ciljem prevencije saobraćajnih nezgoda u kojima učestvuju pješaci školskog uzrasta.

Zaštitimo djecu u saobraćaju

Centar javne bezbjednosti Bijeljina, tradicionalno kao i svake godine preduzima niz preventivnih aktivnosti kako bi se postigao što veći stepen bezbjednosti djece u saobraćaju.

U dosadašnjem periodu izvršeno je snimanje stanja putne infrastrukture, saobraćajne signalizacije, kao i oznaka na kolovozu u zonama svih osnovnih i srednjih škola na području CJB Bijeljine, sa ciljem da se postigne što veća bezbjednost djece na trasama kretanja od kuće do škole i obrnuto.

S tim u vezi, službenici CJB Bijeljina, će u sklopu kampanje ''Zaštitimo djecu u saobraćaju '' zajedno sa predstavnicima Auto-moto društva vršiti podjelu edukativno promotivnog materijala, u četvrtak 01.09.2016. godine sa početkom u 13,00 časova ispred Osnovne škole ''Jovan Dučić'' u Patkovači.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA