Konvencija Mladih socijaldemokrata Bijeljine: SNSD stranka budućnosti

SNSD je stranka budućnosti, otvorena za mlade ljude i spremna da se suoči sa njihovim problemima, izjavio je Nedeljko Ćorić, predjsednik Gradskog odbora SNSD-a na večeras održanoj Konvenciji Mladih socijaldemokrata Bijeljine.

Konvencija Mladih socijaldemokrata Bijeljine: SNSD stranka budućnosti

On je rekao da mladi ljudi prepoznaju politiku SNSD-a koja je okrenuta prema njima koja saosjeća i dijeli potrebe mladih ljudi, i koja je apsolutno spremna da rješava probleme i da odgovori zahtjevima mladih ljudi.

Predsjednik Aktiva mladih Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina Aleksandar Đurđević je poručio da je SNSD spreman da se nakon lokalnih izbora uključi u rješavanje problema mladih na području grada Bijeljina, prvenstveno kroz podsticaj zapošljavanju.

- Svjedoci smo da se iz budžeta grada ne izdvaja nikakakv novac za podsticaj privredi, dok se istovremeno godišnje 13 milionaKM usmjerava na plate i naknade zaposlenima u gradskoj upravi. Mi ćemo nakon oktobarskih izbora dio tog novca preusmjeriti u podršku privredi, malim i srednjim preduzećima i posebno samozapošljavanju mladih - rekao je Đurđević.

Na Konvenciji Mladih socijaldemokrata Bijeljine koja je večeras održana u Centru za kulturu uručeno je 200 članskih karata novim mladim članovima SNSD-a.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA