Održana centralna tribina SRS – Srpska u sigurne ruke

SRS – Srpska u sigurne ruke je jedina radikalna partija u Srpskoj koja uživa povjerenje i ogromnu podršku dr Vojislava Šešelja, uvijek dosljedna svom programu i svojoj ideologiji, uz svoje građane, zbog čega i očekuje njihovu ogromnu podršku 2. oktobra, poručeno je na centralnom predizbornom skupu ove partije u prepunom Centru za kulturu Bijeljina.

Održana centralna tribina SRS – Srpska u sigurne ruke

Predsjednik partije Dragan Đurđević poručio je prisutnima da je čast biti sljedbenik dr Vojislava Šešelja i njegove stranke - stranke bogate tradicije, velikih ideja i jasne vizije.

„Sa ponosom možemo da kažemo da smo sve ove godine ostali dosljedni svojim idejama i programu, svom predsjedniku dr Vojislavu Šešelju, koji je to i prepoznao, ukazavši nam ogromno povjerenje i podršku. To povjerenje smo zaslužili i svojim poštenim političkim djelovanjem, koje dugo traje ali nikada nije bilo ukaljano nekim aferama ili skandalima. Nadam se da ćemo i ubuduće opravdati povjerenje dr Šešelja, ali i građana koji su nam nesebično pružali podršku sve ove godine", rekao je Đurđević.

Đurđević je istakao da SRS - Srpska u sigurne ruke ne predstavlja interesnu grupu što je, prema njegovim riječima, slučaj sa ogromnim brojem partija, nego stranku jasne vizije i ideja, kao i programa oporavka lokalnih zajednica u Srpskoj, uključujući i Bijeljinu.

„Naš program uključuje privredni razvoj kroz privlačenje investitora, iskorištavanje turističkih potencijala Bijeljine, razvoj prerađivačke industrije, otvaranje proizvodnih kapaciteta, te veće podsticaje poljoprivrednoj proizvodnji, socijalnu pravdu, ali prije svega zapošljavanje mladih ljudi", naglasio je Đurđević.

Predsjednik Gradskog odbora stranke u Bijeljini Milenko Mitrović rekao je da Bijeljina raspolaže ogromnim potencijalima u različitim oblastima i istakao da ovom gradu jedino nedostaju kvalitetni nosioci vlasti, koji su spremni da rade na kvalitetan i pošten način.

„Bijeljina ima ogromne prednosti - bogato zemljište, povoljan geografski položaj, vrijedne ljude, obrazovanu mladost, geotermalne vode, značajne turističke potencijale. Ono što nedostaje je efikasan sistem lokalne samouprave, koji je spreman da radi na razvoju cjelokupne društvene zajednice a ne ostvarivanju pojedinačnih interesa", naglasio je Mitrović.

Mitrović je istakao da SRS - Srpska u sigurne ruke na svojoj odborničkoj listi ima mlade i kvalitetne, obrazovane ljude, koji su željni dokazivanja i rada, ali i ljude koji su već dugo akteri na političkoj sceni i imaju značajno iskustvo.

„Smatram da će građani prepoznati kvalitet naše liste i naše partije i ukazati nam svoje povjerenje. O značajnom povjerenju građana svjedoči i veliki broj novih članova naše partije ali i stanje na terenu. Ja samo mogu da obećam da ću se maksimalno truditi da opravdam svaki glas i povjerenje svakog građanina", naglasio je Mitrović.

Prisutnima su se, između ostalih, obratili i potpredsjednici GO stranke u Bijeljini, predsjednik Izvršnog odbora Radislav Kanjerić i sekretar stranke Slađana Lekić.

Informativna služba SRS dr Vojislav Šešelj, GO Bijeljina

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA