Maksimović: Za Bijeljinu stižu bolji dani

Veliki broj prisutnih mještana na večerašnjoj tribini Pokreta Uspješna Srpska u MZ Veljko Lukić, pokazuje da za Bijeljinu stižu bolji dani nakon 3. oktobra, istakao je kandidat za gradonačelnika Zlatko Maksimović.

Maksimović: Za Bijeljinu stižu bolji dani

- Ono što mještanima Koridora mogu obaćati, nakon lokalnih izbora, da će se na listi prioriteta u riješavanju problema građana, među prvima naći , pitanje gradske deponije, koja je sve sem eko - deponija, a koja pored toga što u ovom naselju širi izuzetno neprijatne mirise i posluje u gubitcima , navodi Maksimović.

Prema riječima nosioca liste kandidata PUS Srđana Mijatovića riješenje problema deponije se ogleda u ulaganju stranih investitora u deponiju, kako bi se prerađivao otpad, a od njega dobijala nova energija, čime bi novi investitori i preuzeli na sebe dug Eko deponije koji iznosi oko 10 miliona KM, što bi dodatno uticalo na funkcionisanje grada u budućnosti.

Pored loše urađene i nebezbjedne pješačke staze u ovom dijelu grada, najmlađima nedostaje fiskulturna sala u sklopu OŠ "Knez Ivo od Semberije" kaže kandidat Pokreta Uspješna Srpska Danijela Pantić koja živi u MZ Veljko Lukić, dodajući da su do sada djeca bila primorana, da časove fizičke kulture u zimskim mjesecima imaju u učionicama, što bi takođe od ove jeseni trebalo da se promijeni.

Prisutnima se obratila i Minja Grubač kandidat za odbornika PUS koja smatra da je neophodno pomoći svima koji žele da pokrenu vlastiti biznis, kao i da se što prije moraju formirati rang liste na birou za zapošljavanje, koje će biti transparentne, i ono što je jako bitno ukinuti bodovanje intervjua.

Iz PUS pozvali su sve građane Bijeljine da podrže Centralnu tribinu koalicije "Bijeljina pobjeđuje" koja će biti održana na Krstovdan u utorak 27.septembra od 19 časova na gradskom Trgu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA