Donacija knjiga povodom Evropskog dana jezika

Predstavnice Aktiva žena Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina povodom obilježavanja Evropskog dana jezika posjetile su Narodnu biblioteku „Filip Višnjić“ i tom prilikom poklonile značajan broj knjiga među kojima je veliki broj knjiga školske lektire kao i nekoliko rječnika.

Donacija knjiga povodom Evropskog dana jezika

Ovom današnjom posjetom i doniranjem knjiga i rječnika engleskog, njemačkog, ruskog i italijanskog jezika našoj biblioteci htjeli smo sa jedne strane ukažemo na potrebu čitanja i učenja stranih jezika a sa druge strane i da našim skromnim poklonom obogatimo fond biblioteke koja ima najviše članova u Republici Srpskoj", rekle su članice Aktiva žena Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina.

Jovan Cvjetković, direktor Narodne biblioteke „Filip Višnjić", zahvalio se predstavnicama Aktiva žena Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina i istakao da je ova donacija izuzetno značajna jer je pored maternjeg jezika svakim danom sve izraženija potreba znanja bar još jednog svjetskog jezika.

On je još jednom pozvao građane Bijeljine da se odazovu akciji prikupljanja školske lektire za školske biblioteke koja traje do kraja septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA