Predstavljen plan izgradnje sportsko-rekreativnih sadržaja

Kandidat za gradonačelnika Koalicije "Bijeljina pobjeđuje" Zlatko Maksimović predstavio je danas plan izgradnje velikih sportsko-rekreativnih sadržaja u gradu koji su dio njegovog programa rada na mjestu gradonačelnika Bijeljine.

Predstavljen plan izgradnje sportsko-rekreativnih sadržaja

Maksimović je na veoma posjećenoj prezentaciji u gradskoj Galeriji, najavio izgradnju sportske dvorane sa pet hiljada mjesta za koju je rekao da će biti najbolje opremljena gradska dvorana u regionu.

"Danas smo ovdje sa mojim stručnim timom da predstavimo dio velikih projekata koje ćemo raditi od oktobra mjeseca u našem gradu. Svakako jedan od najvećih projekata je sportska dvorana koja je predviđena kapacitetom od 5000 mjesta koja će imati multifunkcionalne sadržaje i siguran sam da će to biti jedna od najboljie opremljenih gradskih dvorana ne samo kod nas nego i u regionu.", izjavio je dr Zlatko Maksimović.

Uz sportsku dvoranu na lokaciji Pet jezera projektovano je uređenje multifunkcionalnog parka sa sadržajima za sport, rekreaciju i odmor.

"Taj park je površine 7 hektara i siguran sam da će biti najljepsi park u okolini. Imamo i projekat biciklističke staze, dužine 14 kilometara koja bi povezala grad od Saborne crkve do obala rijeke Drine. Imamo rješenja da Bijeljini ponudimo sadržaje koji nedostaju gradu, a nakon preuzimanja vlasti zajedno sa narodom predstaviću i druge projekte, prvenstveno za zapošljavanje, ali i mnoga bolja urbanistička rješenja za probleme u gradu", rekao je Maksimović.

U ime sportista, zahvalnost dr Zlatku Maksimoviću izrazio je dzudista Marko Karišik.

"Gradu kao i sportistima je potreban jedan ovakav kompleks. Drago nam je što će u budućnosti jedan ovakav projekat da se realizuje , da će razvoj sporta i mladih sportista . Takođe zelim da se zahvalim dr Zlatku Maksimoviću što ima sluha za nas sportiste .", izjavio je Marko Karišik, predstavnik Dzudo kluba "Panteri".

Na prezentaciji su najveći interes za buduće sportsko-rekreacione sadržaje u Bijeljini iskazali najmlađi sugrađani i članovi sportskih društava u gradu, koji su bili najbrojniji u publici i sa najviše pitanja upućenih stručnim saradnicima koji su detaljno predstavili arhitektonsko-urbanistička rješenja planiranih projekata.

Koalicija "Bijeljina pobjeđuje" - dr Zlatko Maksimović

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA