Martinović: Svlačionica je ključ uspjeha

U klub je došao kao izričita želja trenera Slavka Petrovića, ali mjesto u standardnih jedanaest Dušana Martinovića nije upitno ni kod Nebojše Miloševića. Jedan od najstandardnijih fudbalera Plavih je golom odlučio gostovanje na Tušnju.

Martinović: Svlačionica je ključ uspjeha

- Što se tiče utakmice u Tuzli mislim da smo taktički odigrali odlično. Na vrijeme smo postigli gol, pa je posle bilo lakše igrati. Sloboda je pokušavala iz par poluprilika, ali smo se mi odlično branili i iz toga napravili par dobrih kontri, ali nismo imali sreće da postignemo još koji pogodak. Kada se sve sabere zasluženo smo slavili.

Martinović je redove Radnika pojačao pred dvomeč Lige Evrope sa Beroom, a malo je nedostajalo da ovaj fudbaler nastupe u ovom evropskom takmičenju zabilježi baš u dresu Slobode, koja je bila izuzetno zainteresovana za njegove usluge.

- Dosadašnji dio sezone prolazi odlično, osim lošeg početka prvenstva. Vremenom smo se podizali i vjerujem da ova ekipa ima još dosta da pokaže. Ono što je najbitnije je da je atmosfera odlična, svi igrači stoje čvrsto na zemlji. Naš cilj je da igramo plej-of, a ono što moram istaći je da sam igrao u dosta klubova u Srbiji i da nigdje nisam vidio da se igrači ovoliko trude na treninzima i utakmicama. Momci stvarno uvijek daju svoj maksimum, pa ne sumnjam da će tako biti i u sledećem kolu protiv Željezničara, hvali svoje saigrače, ali i odnose u klubu 29-godišnji Šapčanin.

Martinović je poznat po odličnom šutu sa distance. Do sada je imao nekoliko pokušaja, ali je prvenac zabilježio u susretu sa Slobodom.

- Što se tiče golova, uglavnom sam ih postizao van 16m. Vjerujem da ću uspjeti da postignem još koji gol, ali nisam opterećen time. Bitno mi je da dajem svoj maksimum, nekad je to dovoljno, nekad ne, ali smatram da ću u nastavku pružati još bolje partije. Trener Milosević je donio neke novine u rad, nastavio je odličnu seriju, i svi od njega možemo mnogo naučiti, zaključio je Martinović.

Utakmica FK Radnik Bijeljina - FK Željezničar igra se u subotu, 01.10.2016. godine sa početkom od 15:30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA