Saradnja Gradske uprave i privrednika osigurava privredni razvoj

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić posjetio je danas preduzeće „Spektar drink“ koje zapošljava oko stotinu radnika, te zajedno sa direktorom Đorđem Slavinjakom obišao proizvodne pogone i razgovarao o daljoj saradnji Gradske uprave i ovog uspješnog privrednika.

Saradnja Gradske uprave i privrednika osigurava privredni razvoj

- Ovo preduzeće bavi se preradom voća i povrća preko deset godina, a za proizvodnju koristi pretežno domaće poljoprivredne proizvode iz Semberije. Uvozi se jedino ono voće i povrće koje se ne proizvodi u Semberiji. Zbog svega toga drago nam je da naš Grad ima ovako uspješna preduzeća, jer su upravo ona nosilac privrednog razvoja Bijeljine - naveo je gradonačelnik Mićić, dodajući da će se Gradska uprava zalagati i da bude spona između između obrazovnih ustanova i uspješnih privrednika, da bi se zapošljavali stručni i obrazovani kadrovi.

Direktor preduzeća „Spektar drink" Đorđe Slavinjak izrazio je zadovoljstvo jer ga je posjetio gradonačelnik Mićić, te istakao da je saradnja između Gradske uprave i ove firme uvijek bila izuzetno dobra.

- Saradnja između Gradske uprave i privrednika veoma je bitna za razvoj privrede u našem Gradu, te se nadamo da će naši odnosi i u budućnosti biti konstruktivni, za dobrobit svih građana Semberije - naveo je Slavinjak, dodajući da upravo realni sektor oživljava lokalnu zajednicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA