Milošević: Ne zadovoljavamo se prosjekom, očekujemo aplauze za Petrovića

Danas je u prostorijama bijeljinskog kluba održana konferencija za štampu na kojoj je govorio šef stručnog štaba FK Radnik Bijeljina Nebojša Milošević.

Milošević: Ne zadovoljavamo se prosjekom, očekujemo aplauze za Petrovića

- Pred meč sa GOŠK-om iz Gabele sam rekao da nas očekuje niz izuzetno teških utakmica, nakon kojih bismo znali naše objektivne mogućnosti. Od mini-serije su ostale još dvije utakmice. U ovom trenutku je lijepo biti dio Radnika i Bijeljine i svi mi uživamo u atmosferi koju smo napravili mukotrpnim radom mjesecima unazad. Iz tog niza imamo još dvije utakmice, posle kojih ćemo imati odgovor na pitanje gdje se nalazimo i možemo li se izboriti sa pozitivnim pritiskom javnosti.

- Ponosni smo da smo kao klub došli u situaciju da sa klubovima duge tradicije i jakog imena sa kojima se srećemo nismo autsajderi. Mi respektujemo Sarajevo, Željezničar, Zrinjski, Slobodu, ali se u startu ne osjećamo da smo u podređenom položaju, nego imamo svoje ambicije. Tako dočekujemo i Željezničar. Oni su u usponu forme, imaju kvalitetne pojedince koji pokazuju individualni kvalitet. To je klub koji u svakoj utakmici ima imterativ pobjede. Mi to poštujemo, ali želimo ispuniti svoje ambicije, a naša prevashodna ambicija je da pružimo sopstveni maksimum. Za koji će to rezultat biti dovoljno, vidjećemo. Ono što je sigurno jeste da se ne zadovoljavamo prosjekom.

- Što se tiče gospodina Petrovića, ja sve kolege maksimalno uvažam i poštujem, a već nekoliko puta sam rekao da sam u klubu i gradu zatekao lijepo mišljenje o njemu, koje je on svakako zaslužio svojim profesionalnim odnosom i ostvarenim rezultatima. I ovog puta mu čestitam na tome. Očekujem da će publika da ga pozdravi aplauzom prije početka utakmice, kao i na kraju, Takav aplauz smo mi dobili u prošlom kolu u Tuzli i jako smo se lijepo osjećali zbog toga. Sutra neka pobijedi bolji, a protivničkom klubu i njihovom stručnom štabu želim svu sreću u takmičenju.

- Nakon utakmice u Tuzli smo imali par lakših povreda, ali naši igrači pokazuju karakter i lakše povrede saniraju u hodu uz maksimalan pristup treningu. Veoma me raduje da se u Bijeljini sve više priča o Radniku i bićemo presrećni kada sutra vidimo dobro popunjenu tribinu na našem stadionu. Ja u ime kluba, stručnog štaba i igrača obećavam da ćemo sutra dati sve od sebe.

Utakmica Radnik - Željezničar se igra sutra, u subotu, sa početkom od 15:30 časova.

Ulaznica košta 5 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA