Neka glas razuma bude glasniji od navijača političkih pojedinaca

Kada je bog stvorio čovjeka podario mu je najveće bogatstvo, SLOBODNU VOLJU.

Neka glas razuma bude glasniji od navijača političkih pojedinaca

Zahvaljujući slobodnoj volji koju ima svaki čovjek, sile tame nisu uspjele da zagospodare svim ljudskim dušama. Danas smo svjedoci raznih tehnoloških, zakonskih i psihičkih pokušaja da se čovjeku oduzme slobodna volja.

Sistemski se djeluje na ljudsku psihu, a naročito na psihu mladih ljudi, jer dok je čovjek mlad on se lako prilagođava svim uslovima, bilo da su dobri ili loši. Konkretno kada su u pitanju izbori, duži niz godina je sistemski stvarana situacija u kojoj se mladi ništa ne pitaju, ni o čemu ne odlučuju i ne daje im se nikakva prilika. U takvoj jednoj situaciji mladi su izgubili volju da izlaze na izbore i da učestvuju u procesu biranja jer ih niko ništa ne pita.

Ujedinjena Srpska GO Bijeljina posebno ukazuje pažnju mladima, uvodeći ih u sve strukture svoje organizacije i uvažavajući njihovo mišljenje. Zato pozivamo mlade da izađu na izbore i da iskažu svoju volju, jer ne izlaženjem i ne iskazivanjem svoje slobodne volje oduzeto im najveće bogom dano bogatstvo, SLOBODNA VOLJA!

Probudite se iz sna i iskoristite svoje pravo na slobodnu volju i izađite na izbore i birajte promjene, birajte pravo da učestvujete u izboru svoje budućnosti. Vaša budućnost zavisi od vas!

Ujedinjena Srpska najbolje za sve!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

10°

  • 20:00

    10°C
  • 23:00

    10°C
  • 02:00

    7°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

198 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

310 cm

Promjena: -1cm

Podaci ažurirani: 25. Apr 2024. 17:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI