U Bijeljini održana noć nauke i istraživačkog rada (FOTO)

Pod sloganom "Otkrijte nepoznato" u Bijeljini je sinoć, treći put za redom, održana najzabavnija noć nauke i istraživačkog rada.

U Bijeljini održana noć nauke i istraživačkog rada (FOTO)

 

U prostoru sportske dvorane osnovne škole Knez Ivo od Semberije posjetioci su imali priliku da pogledaju edukativno zabavni program koji je zamišljen kao mješavina performansa, naučnih eksperimenata, likovnih radova osnovaca te likovnih radionica za najmlađe.

"Cilj večerašnje manifestacije je da pod sloganom "Otkrijte nepoznato" okupimo naučnike i javnost na jednom mjestu, te da kroz svojevrstan "naučni šou" na zabavan, interaktivan i uzbudljiv način približimo magičan svijet nauke što većem broju građana različitih uzrasta i interesnih grupa", navode organizatori ove manifestacije.

Na Evropskoj noći istraživača održana su interesantna i edukativna predavanja na aktuelne teme iz različitih oblasti nauke i struke, koncipirana na način da nas približe nauci, prošire naša znanja kako bismo bolje razumjeli konstantni uticaj nauke na naš svakodnevni život.

Ovaj projekat, koji je dio velike evropske inicijative, dešava se po peti put u BiH. Osim Bijeljine, Noć istraživača održan je i u Sarajevu, Mostaru, Banja Luci i Zenici.

Organizator Evropske noći istraživača je Porodični krug iz Bijeljine u saradnji sa organizacijom Tidea iz Banja Luke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

15°

  • 20:00

    14°C
  • 23:00

    11°C
  • 02:00

    6°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

179 cm

Promjena: 2cm

Sava Jamena

310 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 25. Apr 2024. 16:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI