Pavlovići dokapitalizovali banku

Nakon što je prije nekoliko dana objelodanjeno u javnosti da je dokapitalizacija Pavlović International Bank a.d. Slobomir, Bijeljina uspješno sprovedena, Kompanija „Slobomir“ a.d., kao akcionar banke, ovim putem želi da informiše javnost da su gospoda Pavlović izvršila dokapitalizaciju banke, putem ove kompanije.

Pavlovići dokapitalizovali banku

Naročito želimo da se zahvalimo svim klijentima i poslovnim partnerima koji su joj ukazali povjerenje, ostali uz nju i u dobrim i u teškim trenucima za njeno poslovanje i dali joj podršku u njenom poslovanju.

Kompanija „Slobomir" želi da podsjeti cjelokupnu javnost da je Pavlović banka jedina preostala domaća banka u Republici Srpskoj i da je porodica Pavlović, bez obzira na sve poteškoće u kojima se nalazi gospodin Slobodan Pavlović zbog opštepoznatih okolnosti, ostala pri čvrstom opredjeljenju da ne odustaju od ulaganja u Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu, u svoju otadžbinu.

U izuzetno teškim okolnostima u kojima je poslovala u prethodnom periodu, uz podršku svojih klijenata koji su vjerovali u nju, profesionalnim i predanim radom nadzornog odbora, uprave banke i svih zaposlenih u banci koji su uspješno vodili proces poslovanja banke, uz podršku akcionara banke, ona je uspjela da održi svoje poslovanje stabilnim, a ovom dokapitalizacijom i da ojača svoju poziciju na tržištu i nastavi put ka svom daljem poslovnom radu i razvoju.

Kompanija „Slobomir" želi da pozove ovim putem sve klijente i prijatelje banke da ostanu uz Pavlović banku, da joj vjeruju i da je zajedno sa upravom i akcionarima zajedno jačaju i unaprijeđuju kao, ponavljamo, jedinu domaću banku.

Takođe želimo da istaknemo da kompanije porodice Pavlović u Republici Srpskoj, sa najvećim udjelom u Semberiji, zapošljavaju oko 800 radnika, te da predstavljaju značajan faktor privrednog razvoja i stabilnosti. U tom smislu, žalimo što su određeni faktori uticaja na društvo, zbog ostvarivanja svojih interesa, zanemarujući društvenu odgovornost koju ti faktori po samom svom osnovu postojanja moraju imati, svojim pogrešnim postupcima pokušali ugroziti poslovanje kompanija koje privređuju, zapošljavaju veliki broj radnika i njihovih porodica i stvaraju nove vrijednosti.

Ipak, i pored toga, iz svakog događaja u poslovanju steknemo novo iskustvo, prilagođavamo se novoj situaciji i tražimo rješenja.

Provedena uspješna dokapitalizacija banke je još jedan dokaz jasnog i nedvosmislenog opredjeljenja osnivača banke i njihove snage.

Kompanija Slobomir

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA