Uhapšen zbog više krađa na području Bijeljine

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Bijeljina lišili su slobode lice Ž.V. koji se dovodi u vezu sa izvršenjem većeg broja krađa na području grada Bijeljine.

Uhapšen zbog više krađa na području Bijeljine

Ž.V. se tereti da je od mjeseca avgusta 2015. godine do polovine mjeseca oktobra 2016.godine izvršio više krivičnih djela protiv imovine.

Osumnjičeni Ž.V. djela je činio na štetu pravnih lica, a otuđivao je razne vrste predmeta koje može lako i brzo prodati na tržištu.

Među prijavljenim otuđenim predmetima su elektromotori, aparati za varenje, brušilice, pumpe za grijanje, automatski osigurači, dijelovi viljuškara i slično.

Po izajavama oštećenih lica, šteta koja im je pričinjena je oko 63.000 KM.

- Prilikom pretresanja objekata koje koristi lice Ž.V. kod istog su pronađeni predmeti koji se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnih djela, kao i predmeti koji potiču iz krivičnih djela protiv imovine. Nakon kriminalističke obrade protiv lica Ž.V. sledi izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela ''Teška krađa'' i ''Krađa'' - navodi se u saopštenju CJB Bijeljina.

Istraga o ovom slučaju je u toku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA