Vatreni navijač iz Kine poručio "Radniku": "Pratiću vaš tim zauvijek"

Na adresu fudbalskog kluba "Radnik" stigla neobična pošiljka iz daleke Kine, iz grada Li Janga. Pošiljku je još 28. avgusta 2016. godine poslao Ge Lin, navijač bijeljinskog tima iz najmnogoljudnije zemlje na svijetu!

Vatreni navijač iz Kine poručio "Radniku": "Pratiću vaš tim zauvijek"

Gospodin Lin klubu iz Bijeljine (i sebi) čestita na osvojenom Kupu BiH i navodi da se osjećao kao da je na vrhu svijeta kada je saznao da je Radnik osvojio pomenuto takmičenje.

"Mi smo šampioni!",uzvikuje Linu svom pismu punom emocije i navijačke strasti, te nastavlja rečima:

"Pratiću vaš tim zauvijek".

"Najbolji igrači poputLučića, Kojića, Beširovića, Zeljkovića, Obradovića i Srećkovićačine tim snova. Oni ne samo da su najbolji, oni su najbolji zauvijek. Obradović je moj omiljeni igrač, a osim njega uživam gledati Đurića, Srećkovića i Pecu. Oni imaju fenomenalnu pas igru i sjajan pregled igre, a ja sam lud za tim stvarima!", između ostalog stoji u vrlo emotivnom pismu našeg navijača sa Dalekog Istoka.

Ge Lin Radniku želi ponovno osvajanje trofeja u BiH i novi izlazak u Evropu, ali i moli čelnike kluba da mu dostave autograme Obradovića, Đurića, Srećkovića, Ostojića, Martinovića, Pece, Kojića i Lučića.

"Ne možemo zamjeriti našem prijatelju što je uz pismo poslao i fotografiju navijača banjalučkog Borca sa jednog od gostovanja u Bijeljini, a nadamo se da će podrška Radniku iz dalekog Li Janga uticati na Bijeljinceda pokažu barem za nijansu više interesovanja za svoj klub, ali i grad u kojem žive", navodi se na klupskom portalu FK "Radnik".

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

15°

  • 17:00

    15°C
  • 20:00

    14°C
  • 23:00

    11°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

147 cm

Promjena: -1cm

Sava Jamena

311 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 25. Apr 2024. 14:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI