Policija još traga za muškarcem koji teško ranio Radenka Sekulića

U okviru istrage policija je ispitala više lica, a za osumnjičenim je raspisana potraga.

Policija još traga za muškarcem koji teško ranio Radenka Sekulića

Konculić je pucao u Sekulića u petak oko 19 časova nakon kraće svađe u blizini gradskog parka u Bijeljini. Hicima iz pištolja pogodio ga je u desnu stranu grudnog koša i nogu. Sekulić je uspio sam otići u bolnicu u Bijeljini gdje mu je ukazana prva pomoć. Ljekari su konstatovali da mu je metak oštetio arteriju u nozi, zbog čega je transportovan u Beograd na operaciju. Saznajemo da je njegovo zdravstveno stanje stabilno i da trenutno nije životno ugrožen.

U bijeljinskom Okružnom tužilaštvu juče nisu mogli da otkrivaju detalje. Istakli su da je u toku intenzivna potraga za osumnjičenim i provjera svih adresa gdje bi mogao biti.

Izvor blizak istrazi je kazao da je policija tokom istrage na mjestu zločina pronašla čaure različitog kalibra, što ukazuje na to da je u ovom slučaju bilo i razmjene vatre.

- Kod ranjenog Sekulića pronađen je pištolj s metkom u cijevi, a došli smo i do saznanja da je u vrijeme pucnjave s njim bio i tjelohranitelj. Postoji mogućnost da je tjelohranitelj uzvratio vatru, ali se ti detalji još utvrđuju - rekao je izvor blizak istrazi.

Dodao je da se po Bijeljini priča da je do obračuna došlo, jer je Konculić ošamario konobara koji radi u ugostiteljskom objektu "Kafanska vrata", čiji je Sekulić suvlasnik.

Sekulić i Konculić dobro se poznaju i prije nekoliko godina bili su poslovni partneri. Zajedno su radili kao obezbjeđenje u jednom ugostiteljskom objektu u Bijeljini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA