Zoran Grujić novi šef stručnog štaba FK Zvijezda 09

Fudbalski klub Zvijezda 09 javnosti je predstavio novog šefa stručnog štaba. Riječ je o Zoranu Grujiću, treneru sa međunarodnim iskustvom i dugugodišnjim stažom u Fudbalskom savezu Srbije, od koga prvoligaš iz Etno sela Stanišići očekuje da ekipu uvede u plej–of ovogodišnjeg takmičenja.

Zoran Grujić novi šef stručnog štaba FK Zvijezda 09

Nakon deset kola u aktuelnom prvenstvu Srpske, fudbalski klub Zvijezda 09 nalazi se na sedmoj poziciji sa osvojenih šesnaest bodova. S obzirom da je zadati cilj na početku sezone bio plasman u plej-of došlo je do smjene šefa stručnog štaba u klubu iz Etno sela "Stanišići".

"Prije par dana usvojili smo ostavku šefa stručnog štaba Duška Stajića i za novog šefa imenovali Zorana Grujića, poznato sportsko ime, čovjeka koji ima više od dvadeset pet godina radnog iskustva", rekao je generalni sekretar Zvijezde 09 Radika Marić.

Predsjednik Zvijezde 09, gospodin Boris Stanišić istakao je da su angažovali čovjeka koji je dugogodišnji profesionalac, te da će im Stajićevo bogato sportsko iskustvo biti od velikog značaja u predstojećem periodu.

"Nadamo se velikim rezultatima, a samim tim i dugogodišnjoj saradnji", istakao je Stanišić.

Novoimenovani šef stručnog štaba Zvijezde istakao je svoje prioritete u radu a to su: stabilan dugoročni rad, izgradnja međusobnog čvrstog povjerenja u Akademiji i nastavak rada sa prvim timom.

Podršku Grujiću pružila je i kompanija Đak sport koja je sa klubom Zvijezda 09 potpisala trogodišnji sportski ugovor.

"Treneru Grujiću bih poželeo uspeh u radu sa timom, sa željom da Zvijezda 09 u skorije vreme postane premijerligaš", rekao je direktor Đak Sporta za BiH, Siniša Maletić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA