Milošević i Srećković najavljuju tešku borbu – cilj je pobjeda!

Na konferenciji za štampu održanu uoči derbi utakmice 14. kola BHT Premijer lige BiH svoja očekivanja od predstojeće utakmice su iznijeli šef stručnog štaba Nebojša Milošević i krilni napadač Nenad Srećković.

Milošević i Srećković najavljuju tešku borbu – cilj je pobjeda!

NEBOJŠA MILOŠEVIĆ: Dočekujemo Krupu u derbiju ne samo ovog kola nego i u derbiju ovog dijela prvenstva, jer se sastaju ekipe koje se nalaze na drugom i trećem mjestu prvenstvene tabele i u direktnom sudaru odlučuju o tome koja će ekipa naredno kolo dočekati na drugom mjestu, odmah iza lidera Zrinjskog.

Iako nam u goste dolazi vrlo ozbiljna ekipa, zbog gustog rasporeda nema nekih specijalnih priprema za ovaj meč. Posle revanš utakmice Kupa BiH sa Rudarom iz Kaknja okrenuli smo se pripremama za utakmicu sa Krupom, najprijatnijim iznenađenjem dosadašnjeg dijela šampionata, koja je u poslednja četiri kola zabilježila niz od četiri trijumfa, uz samo jedan primljen pogodak. Dakle, radi se o izuzetno čvrstoj i disciplinovanoj ekipi, čija je najveća vrijednost kolektivna iogra, agresivnost i požrtvovanje. Nemaju izrazitih zvijezda, ali svakako znamo za kvalitete jednog Saše Kajkuta, najboljeg strijelca lige Koljića, dvojicu brzih krilnih igrač, te dva iskusna zadnja vezna koji iza sebe imaju i internacionalnu karijeru.

Naravno, poštujemo i sebe i sav rad uložen u Radnik, koji je bio vidljiv na nekim utakmicama, jer se polako stabilizuje način igre koji želimo da igramo. Od toga nećemo odustati i nadam se da ćemo, uz pomoć publike i vjernih navijača, na kraju utakmice poboljšati naš bodovni saldo.

NENAD SREĆKOVIĆ: Očekuje naš derbi utakmica protiv rivala kojeg krasi timski duh i veliko zajedništvo. Znamo njihove vrline i mane, ali nećemo se njima prilagođavati, nastojaćemo da nametnemo našu igru.

Idemo na pobjedu, ništa drugo ne dolazi u obzir. Radnik pred susret sa Krupom nema suspendovanih igrača, a zbog problem sa povredama šef struke Nebojša Milošević ne računa na Jovu Kojića, Eldina Fačića, Demira Pecu i Željka Krsmanovića.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA