Defile „anđela“ u Parizu, u fokusu „fantazija“ od tri miliona dolara

Magija „Viktorijas sikreta“ sinoć je stigla u Pariz uz nastupe Lejdi Gage, Lenija Kravica, glumca Vensana Kasela i mnogih drugih. Na modnom spektaklu najpoznatijeg proizvođača donjeg veša najviše pažnje privukao je grudnjak vredan tri miliona dolara.

Defile „anđela“ u Parizu, u fokusu „fantazija“ od tri miliona dolara

Vrhunac večeri je bio „fantazi bra", to jest brushalter "Secret Fantasy", koji je nosila 25-godišnja manekenka Džasmin Tuks.

Grudnjak s hiljadama prišivenih dragulja firme "AW Mouzanna" dizajnirao je Edi Borgo, a pravljen je ručno, više od 700 radnih sati.

Divan je! Prekriven je belim dijamantima i smaragdima, ukupno ih ima 9.000. Košta tri miliona dolara, strahovito!", rekla je Džasmin dok su joj pripremali frizuru.

Objasnila je da je brushalter pravljen po kalupu izrađenom po njenoj meri. Ipak, požalila se da je vrlo težak: „Ima više od 450 karata (100 grama). Pritiska mi malko ramena, ali vredi to izdržati!".

Revija, na kojoj su modele nosile i manekenke Điđi Hadid, Kendal Džener, ali i veteranke među „anđelima" Adrijana Lima i Alesandra Ambrozio, biće prikazana 5. decembra na televiziji u 190 zemalja.

Ovog puta, na centralnom godišnjem događaju čuvene kompanije nastupali su Lejdi Gaga, Bruno Mars i The Weeknd.

„Viktorijas sikret" je američka firma za proizvodnju ženskog donjeg veša. Sa zaradom od 6,12 milijardi dolara 2012. godine, ta firma se pozicionirala na vrh, to jest postala je najveći distributer ženskog rublja u svetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA