EKSKLUZIVNO: Mapa objekata u zimskom gradu u Bijeljini!

Obezbijedite svoj prostor na vrijeme i budite dio programa prve "Bijeljinske zimske čarolije"!

EKSKLUZIVNO: Mapa objekata u zimskom gradu u Bijeljini!

Organizatori manifestacije "Zimske čarolije" pozivaju zainteresovane privredne subjekte i fizička lica da se priključe ovoj "zimskoj priči" i na vrijeme obezbijede svoje mjesto na gradskom Trgu.

"Želja nam je da što više poznatih brendova iz Bijeljine, uzme učešće u ovoj manifestaciji koja će se održati  u Bijeljini od 15. decembra 2016. do 15. januara 2017. godine. Mi ćemo se potruditi da obezbijedimo cijelu logistiku, a sve zainteresovane pozivamo da nam se jave kako bi im obezbiljedili najbolji mogući prostor  u ovom čarobnom zimskom gradu. Vjerujemo da će posjeta biti velika, a sigurni smo da će bijeljinski klinci biti oduševljeni", navode organizatori manifestacije za portal Bijeljina Danas.

Prijave traju do 10. decembra, broj kućica i štandova je ograničen, a više informacija o načinu i uslovima zakupa prostora mogu se dobiti na brojeve telefona: 066/088-066 i 063/599-499

"Bijeljinske zimske čarolije" će biti otvorene mjesec dana, a prema riječima organizatora u kućicama raspoređenim na gradskom Trgu posjetioce očekuje bogata gastronomska ponuda, muzički i zabavni sadržaji, promocija kreativnosti i humanitarne akcije.

Foto: Ilustracija

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA