Raspust za igrače: Novo okupljanje 11. januara

Nakon veoma naporne sezone obilježene prvim izlaskom na evro-scenu, te izvanrednim rezultatima ostvarenim u Premijer ligi, svi fudbaleri Radnika su danas otišli na zasluženi odmor.

Raspust za igrače: Novo okupljanje 11. januara

Iskusniji prvotimci koji su podnijeli najveći teret igara su poslednji trening imali u ponedeljak, a tog dana je u restoranu "Pet jezera" upriličen ručak za sve fudbalere, stručni štab, zaposlene u klubu i upravni odbor na kome su u prijatnoj atmosferi sumirani ostvareni rezultati i na kom se već pričalo u proljećnim obavezama.

Mlađi prvotimci predvođeni Vasićem, Glišićem, Pecom i Šerbečićem su nastavili sa treninzima do danas, a pored njih trenažnom procesu su bili priključeni i juniori koji su izlazno godište kako bi stručni štab ostvario neposredan uvid u njihove mogućnosti.

Trener Nebojša Milošević je kao početak priprema odredio 11. januar 2017. godine. Prvi dio priprema će se odraditi u Bijeljini, a za 2. februar 2017. godine je zakazan odlazak u Antaliju na drugi dio priprema.

Ekspedicija Radnika će u Turskoj boraviti 10 dana, a po povratku u Bijeljinu će biti odigrano još par prijateljskih utakmica kako bi ekipa spremno dočekala prvo kolo proljećnog dijela prvenstva i susret sa Olimpikom zakazan za 25. februar 2017. godine.

Foto: fkradnik.ba/Bojan Bobić

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA