Najljepša titula - titula majke

Ukoliko biste pitali građane BiH ko je aktuelna najljepša djevojka, sigurni smo da bi ste dobili malo tačnih odgovora. Ipak sigurni smo da bi na pitanje koja je najljepša Miss BiH odgovor bio Ana Mirjana Račanović.

Najljepša titula - titula majke

Ni 16 godina poslije izbora na kome se okitila lentom najljepše nije prestalo interesovanje javnosti za ovu lijepu ženu. Iako u medijima nije prisutna već nekoliko godina na brojnim portalima često se mogu naći komentari i pitanja gdje je i šta radi. Njen odgovor na ovo je "da je posle titule najljepše dobila po njoj najljepšu titulu ikada, a to je majka".

Suprug Alen, sinovi Adrijan i Aleksandar i kćerka Anđela najveće su bogatstvo koje posjeduje. Iako godinama živi u Njemačkoj veoma često dolazi u Bijeljinu u posjetu rodbini i prijateljima za koje je vezana, a u vrijeme praznika obavezno je da budu u domovini gdje je kako kaže sve drugačije i ima dušu.

Ana Mirjana kaže za BN televiziju da nikada nije bila klasična manekenka i da se najmanje bavila tim. Voditeljski angažmani i brojne reklame uglavnom su bila mjesta gdje smo je viđali, a gledajući danas kako izgleda taj čitav šareni šou biznis svijet nije sigurna da bi se uklopila u tu priču.

Brojni angažmani koje je imala i posao koji je radila trudila se da obavi profesionalno, a iako joj je kao i svakoj ženi prijalo sređivanje, šminkanje i pripreme za emisije, kaže da je za sada srećna trenutnim statusom i da ništa ne bi mijenjala.

Za taj period života je vežu najljepše uspomene i kaže da joj je drago što je imala priliku da ponese titulu najljepše, što je ostavila lijep utisak na ljude koji je se i danas rado sjećaju i kažu da je najljepša Miss koju je BiH ikada imala.

Ipak prije svega stavlja činjanicu da je ostala dosledna sebi, svom vaspitanju i vrijednostima koje su joj usadili njeni roditelji za šta je dokaz da se za nju za sve ove godine nije vezao ni jedan skandal niti loša riječ. Na to je ponosna jer će jednoga dana kada odrastu moći svojoj djeci objasniti ko je i šta je bila.

Ana Mirjana trenutno uživa sa svojim mališanima, a za BN televiziju kaže da se divi ženama koje uspijevaju sve da stigu i da istovremeno budu posvećene porodici i grade karijeru.

Za sada je njen izbor da bude 24h majka. Najstariji sin Adrijan je na pitanje šta želi da bude kada poraste rekao da će biti Superstar, tako da obožava javne nastupe kamere i posebno je ponosan kada vidi kako ljudi na ulici prepoznaju njegovu majku.

Uvrštena u listu 50 najljepših žena BiH, Ana Mirjana dokaz je da ljepota, vaspitanje i pamet mogu ići zajedno. Uz sve to ona je i najbogatija žena jer ima divnu porodicu koja je uzrok osmijeha koji ovoj ljepotici ne silazi sa lica.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA