Vozio 40 kilometara u suprotnom smeru

Jedan 40-godišnjak francusko-senegalskog porekla vozio je četrdesetak kilometara u suprotnom smeru na auto-putu u južnoj Španiji, pre nego što je naleteo na vozilo Civilne garde, otkrio je portparol te policije.

Vozio 40 kilometara u suprotnom smeru

Da bi ga zaustavila, policija je morala da zaustavi saobraćaj na auto-putu A-92 u Andaluziji na jugu zemlje i da vozilima napravi barikadu na putu, dok su policajci držali svetleće signale upozorenja.

Međutim, vozač ni u jednom trenutku nije hteo da se zaustavi - sve dok nije udario u jedno policijsko vozilo, rekao je za Frans pres portparol Civilne garde u Madridu.

Portparol je otkrio da je reč o čoveku sa dvojnim Senegalskim i Francuskim državljanstvom, koji je zaustavljen pošto je prešao oko 40 kilometara na auto-putu između provincije Almerija i Grenada.

Civilna garda, koja je ogranak policije sa vojnim statusom nije mogla da precizira u kakvom je stanju bio vozač, uz navode da je izgledao „uznemireno".

„Nemamo još lekarski izveštaj, ne znamo da li je konzumirao drogu ili alkohol ili da li je poremećen", zaključio je portparol.

U Španiji je juče zabeležen još jedan incident vožnje u suprotnom smeru, kada je u dva sata posle ponoći uhapšen jedan državljanin Ekvadora na auto-putu kod Madrida. On je vozio u suprotnom smeru, bez vozačke dozvole i u pripitom stanju, navela je policija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA