Komemoracija Đoji Mitroviću: Bijeljina tuguje zbog odlaska velikog čovjeka

U velikoj sali Centra za kulturu danas je održana komemoracija povodom smrti istaknutog sportskog radnika, humaniste i dugogodišnjeg direktora "Semberija transporta", Đorđa Đoje Mitrovića.

Komemoracija Đoji Mitroviću: Bijeljina tuguje zbog odlaska velikog čovjeka

Na komemoraciji su govorili Mihajlo Vidić, predsjednik Regionalne privredne komore, Živorad Miražić ispred fudbalskog kluba Radnik i Dragan Tešić, ispred Socijalističke partije Bijeljina.

Vidić je istakao da je Mitrović ostavio neizbrisiv trag na mnogim poljima pa i na privrednim, te da je svoje vještine i znanje rado prenosio na mlađe generacije.

"Nije dijelio ljude po vjeri i naciji. Ljubav, volju i srce imao je za sve kojima je pomoć i posao bio potreban. Izgradio je prepoznatljiv brend od Semberija transporta, ali je i on sam postao brend ovog grada u kojem je proveo cijeli svoj život.

Porodici je uputio poruku i Živorad Miražić ispred fudbalskog kluba Radnik, koji je rekao da treba da budu ponosni na njega kao supruga, oca i dedu.

"Volio je sport i dao je veliki doprinos razvoju fudbala u Semberiji. Negovim zalaganjem nastali su FK Ledinci i  FK Mladost iz velike Obarske".

Ispred Socijalističke partije, čiji je bio jedan od osnivača, prisutnima se obratio Dragan Tešić.

"Kad umre dobar čovjek nema riječi utjehe. Danas je Bijeljina tužna zbog gubitka jednog časnog sugrađanina. Veliki odziv poštovalaca i prijatelja lika i djela Đoje Mitrovića govori da će  živjeti vječno u našim srcima", rekao je Tešić

Telegrame saučešća uputili su i gradonačelnik Mićo Mićić i predsjednik skupštine Slaviša Marković.

Đojo Mitrović biće sahranjen danas u 13 časova na gradskom groblju u Pučilama.


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA