Minusi i snijeg utiču i na Zelenu pijacu

Na Zelenoj pijaci u Bijeljini ovih dana prisutan je značajno manji broj zakupaca tezgi, izbor proizvoda nije previše bogat, a i broj građana koji kupuju na ovom minusu značajno je smanjen, izjavio je za Semberske novine rukovodilac Službe za organizaciju pijačnih usluga u bijeljinskom Komunalcu Danijel Perić.

Minusi i snijeg utiču i na Zelenu pijacu

Posljednjih nekoliko godina nismo imali preterano hladne zime, ali ova je neke od nas obradovala, dok su neki manje zadovoljni. Svakako da ovi minusi stvaraju probleme našim zakupcima tezgi, a snijeg i niska temperatura su problem i našim radnicima.

Naši radnici su maksimalno angažovani u ovom mjesecu i pokušavaju da omoguće normalno funkcionisanje Zelene pijace, rekao je Perić.

Perić je istakao da su sve ulice u Zelenoj pijaci, prilazi tezgama, kao i same tezge očišćeni, ali da je broj zakupaca značajno smanjen u januaru.

Bijeljinska Zelena pijaca raspolaže sa 303 stola, a u januaru zakupljeno je oko 60.

Riječ je, uglavnom, o ljudima koji žive od Zelene pijace i njima je svaki dinar u ovoj teškoj ekonomskoj situaciji, zaista, neophodan, napominje Perić. Prema njegovim riječima, broj zakupaca kao i kupaca trebalo bi da se poveća poslije februara, kada i Zelena pijaca nudi građanima još veći izbor voća i povrća.

Pozivam građane koji žele da konzumiraju prave sezonske proizvode, da posjete Zelenu pijacu. Uprkos ekspanziji hipermarketa, Zelena pijaca i dalje raspolaže neuporedivo kvalitetnijim i pouzdanijim proizvodima. Bijeljinska Zelena pijaca je dio svakodnevnog života naših ljudi, na naše veliko zadovoljstvo, ističe Perić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA