Od četiri prva mjesta - tri za Bijeljince

Na Regionalnom takmičenju za učenike srednjih škola iz fizike održanom danas u bijeljinskoj gimnaziji "Filip Višnjić", prva mjesta osvojila su dva učenika te gimnazije, jedan učenik iz Vlasenice i učenik Tehničke škole "Mihajlo Pupin" iz Bijeljine.

Od četiri prva mjesta - tri za Bijeljince

Na takmičenju je učestvovalo 30 učenika iz Bijeljine, Zvornika, Vlasenice, Srebrenice i Bratunca, a učenici koji su danas osvojili prva mjesta direktno su se plasirali na republičko takmičenje koje će biti održano 1. aprila.

Učenici su se takmičili u konkurenciji prvih, drugih, trećih i četvrtih razreda.

U konkurenciji prvih razreda prvo mjesto pripalo je Nedeljku Babiću iz Tehničke škole "Mihajlo Pupin" iz Bijeljine, a u konkurenciji drugih razreda prvo mjesto pripalo je Draganu Markoviću iz bijeljinske Gimnazije "Filip Višnjić".

Prvo mjesto u konkurenciji trećih razreda osvojio je Stefan Jurošević iz Srednjoškolskog centra "Milorad Vlačić" iz Vlasenice i u konkurenciji četvrtih razreda prvo mjesto osvojila je Jelena Lazić iz Gimnazije "Filip Višnjić".

Takmičenje i organizacija su, prema riječima učesnika, protekli u najboljem redu.

Ostali učenici će, prema broju danas osvojenih bodova i kada se kompletiraju rezultati iz svih regija Republike Srpske, biti pozvani na takmičenje na nivou Republike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA