Pozovite i pomozite! Broj 1412 aktivan do kraja marta!

Ukoliko već niste, sada je pravi trenutak da okrenite humanitarni broj 1412, za pomoć Miladinu Stevanoviću iz Bijeljine. Vaš poziv Miladinu znači novi život, a do kraja akcije ostalo je samo još dvanaest dana!

Pozovite i pomozite! Broj 1412 aktivan do kraja marta!

Miladin Stevanović (1965.) iz Bijeljine, borac prve kategorije i ratni vojni invalid, 2012. godine imao je veoma tešku povredu vratnog dijela kičme i postao 100% invalid i koji je potpuno paralizovan i koji u potpunosti svih 24 sata dnevno zavisi od tuđe njege i pomoći. Miladin rješenje svog problema vidi u klinici u Beču, gdje mu je za jedan tretman matičnim ćelijama potrebno 10.000 eura, a za njegovo liječenje potrebna su 3 tretmana, što znači da mu je neophodno 30.000 eura.

Miladin i njegova porodica nisu u mogućnosti da obezbijede potrebna sredstva zbog čega je na inicijativu bijeljinskog odbora Udruženja djece poginulih boraca "Nasljeđe" pokrenut humanitarni broj.

Pomoći Miladinu da dobije životnu bitku mogu svi koji do kraja marta pozivom na humanitarni broj 1412 daruju jednu marku.

Apelujemo na sve ljude dobre volje da pozovu 1412 i samim tim doprinesu da se prikupi dovoljno sredstava koja su neophodna za Miladinovo liječenje.

Foto:rtrs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA