FK Drina: Pobjedom ućutkali dežurne kritičare

Na početku proljećne sezone u 14. kolu 4. Semberske lige briljantno izvojevana pobjeda desetkovane i znatno podmlađene ekipe "Drine" na gostovanju protiv ekipe "Proleter" iz Johovca rezultatom 1:2 nakon preokreta.

FK Drina: Pobjedom ućutkali dežurne kritičare

Nošeni na krilima frenetičnog ''Crnog oblaka'' momci iz Amajlija su izgarali i kidali na terenu. Borili se do zadnjeg atoma snage za dres, grb, publiku i tako ućutkali dežurne kritičare koji su se sladili porazima ekipe u pripremnim utakmicama. Pokazali i dokazali da su ekipa za velika djela, da drugarstvo pobjeđuje sve.

Na izuzetno teškom terenu i uz odlično suđenje sudijske trojke, nakon greške mlađanog goše primaju gol. Ipak ekipa ne klone duhom, nošena podrškom sa tribina ubrzo anulira prednost maestralnim i hirurški preciznim golom iz kornera, iskusnog i namazanog fudbalskog lisca Krdže. Ubrzo nakon toga virtuoz Njego svojim fudbalskim bravurama mješa protivničku odbranu, a oni na jedini mogući način zaustavljaju ga faulom u 16 metara.

Amajličanski Gundogan Njego uzima loptu iako je nad njim napravljen penal, šutira i golmana šalje po burek za totalni preokret i erupciju navijača na tribinama.

Prinudno vođeni pod trenerskom palicom sportskog direktora Mladena Lukića-Maje utakmicu smireno privode kraju i sa ostvarenom pobjedom se penju na visoku drugu poziciju sa bodom zaostatka za liderom.

"Ovom prilikom se zahvaljujemo našoj najvjernijoj publici i navijačkoj grupi ''Crni oblak'' na bezrezervnoj podršci koju dobijamo. Takođe, želimo da pohvalimo maestralne prve minute i debitanski nastup dvojice golobradih fudbalera koji dolaze pravo iz omladinske selekcije Mihajla Jevtića (Kineza) i Aleksandra Dolaša (Ogija)", navode u upravi kluba.

Strijelci: Miroslav Stevanović (Krdža), Njegoš Mitrić.

Sastav: Milan Stojanović, Mišo Jovanović (Tihi), Petar Kubatlija, Danijel Milošević, Dragan Dragojlović, Aleksandar Dolaš (Ogi), Miroslav Stevanović (Krdža), Njegoš Mitrić, Blagoja Mihajlović (c), Zdravko Jevtić, Mihajlo Jevtić (Kinez).

Izmjene : Branko Jevtić (u igru ušao umijesto M.J.), Dragan Nikolić (u igru ušao umijesto M.S.), Budimir Vuković (u igru ušao umijesto D.D.).

Igrač utakmice: Zdravko Jevtić

Izvještaj pripremio vijerni navijač fudbalskog kluba Drina iz Amajlija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA