U Pljevljima za Šampione 9 medalja

Na internacionalnom karate turniru “Pljevlja Open 2017” koji se u subotu održao u Crnoj Gori, karate klub Šampioni iz Bijeljine ostvario je odličan rezultat osvojivši 4 zlatne 3 srebrne i 1 bronzanu medalju u pojedinačnoj i zlato u ekipnoj kategoriji.

BIJELJINA

Na takmičenju je učestovalo oko 500 takmičara iz Rumunije, Bugarske, Mađarske, Albanije, Makedonije, BiH, Republike Srpske, Srbije i Crne Gore.

Za kk Šamione nastupili su: Luka Vuković, Tanja Đokić, Ana Marković, Nikola Zelenović Blagojević, Aleksandar Novicki, Slaviša Jović, Tijana Marković, Mateja Savić i Lazar Marković.

Zlatne medalje u pojedinačnoj konkurenciji osvojili su: Luka Vuković, Nikola Zelenović Blagojević i Lazar Marković. Srebrom su se okitili Aleksandar Novicki, Mateja Savić i Ana Marković, dok je bronzu osvojila Tijana Marković.

Šampioni iz Bijeljine osvojili su i ekipno zlato za mlađe kadete.

"Veoma smo zadovoljni trenutnom formom naših takmičara. Zahvalnost za ostvarene rezultate dugujemo i roditeljima djece koja treniraju na našem klubu, jer bez njihove pomoći i angažovanja mi danas ne bismo bili najbolji", rekao je Milorad Marković, trener kk Šampioni.