Da li će u nedelju "Drina" potopiti "Semberiju"?!

Ovo nije informacija iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda, nego javni poziv portala Bijeljina danas, da u nedelju dođete u Amajlije i pratite jedan od najvećih "seoskih derbija" u Semberiji, između ekipa FK "Drina" Amajlije i FK "Semberija" Popovi.

Da li će u nedelju "Drina" potopiti "Semberiju"?!

Svetkovina, praznik, poslastica, magnet, euforija, tradicija, privilegija, zadovoljstvo i uživanje za navijače i ljubitelje fudbala. Puno srce, vulkan emocija, radost, tuga, PONOS za same aktere meča. Dan koji se vječno pamti. Dan kada sve drugo staje. Dan kada strasti uzavru. Dan koji se sanja. Dan za koji se živi. Dan „D".

FK "Drina", Amajlije

Hoće li Amaljičani još uvijek da pamte i prepričavaju trijumf nad Popovljanima od 22:0 (nije rukomet u pitanju niti košarka), a Popovljani i dalje da se šepure osvajanjem nekoliko puta čuvenog ''Kupa Zadrugara'' ili će se desiti nešto novo, vrijeme je da saznamo?!

FK "Semberija", Popovi

Na jednoj strani ''Crni oblak'' na drugoj ''Tigrovi'' na jednoj strani ''ućeraš joj'' na drugoj ''tać bo to''. Sudar ''dva svijeta'', dva sela, dva kluba i drugova iz školskih klupa.

Svaki derbi je priča za sebe.

Vrijeme je za spektakl!

Nedelja 26.3.2017. u 14:30h Amajlije, stadion ''Park Prinčeva'', čekamo vas!!!

Pripremio: Majo

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA