Za „Instagram“ vam više ne treba internet

Društvenoj mreži „Instagram“ korisnici će uskoro moći da pristupe i bez interneta, najavljeno je na „Fejsbukovoj“ konferenciji „Ef-8“. Korisnici „Androida“ u nekim delovima sveta već mogu da surfuju „Instagramom“ bez interneta, a uskoro će ta mogućnost biti dostupna svima.

Za „Instagram“ vam više ne treba internet

Na konferenciji „Ef-8" (F8), kompanija „Instagram" objavila je da je napravljena podrška za korišćenje većine opcija te društvene mreže bez pristupa internetu. Nova opcija zasad je dostupna na Androidu, operativnom sistemu koji se pretežno koristi u zemljama u razvoju, piše portalTech crunch.

Brojna unapređenja očekuju se u narednim mesecima, a iz „Instagrama" otkrivaju da istražuju opcije i za korisnike sistema "iOS".Korisnici će tako bez pristupa internetu moći da vide sadržaj koji je učitan na aplikaciji do trenutka kada je telefon imao internet vezu.

Taj sadržaj će moći da lajkuju, komentarišu ili sačuvaju, a moći će da se priključe praćenju drugih profila ili da prestanu da ih prate - kao da su onlajn.Sledeći put kada telefon pristupi internetu, Instagram će obaviti svaku od zadatih radnji.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA