Humanitarni, mali fudbal za Miladina (FOTO)

Danas je u Bijeljini održan humanitarni turnir u malom fudbalu, s ciljem prikupljanja sredstava za liječenje Miladina Stevanovića iz Bijeljine.

Humanitarni, mali fudbal za Miladina (FOTO)

Gradski odbor Organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila RS, realizovao je ideju o održavanju humanitarnog turnira za pomoć našem sugrađaninu Miladinu  Stevanoviću.

"Današnji turnir smo organizovali kako bi pomogli u liječenju demobilisanog borca i ratnog vojnog invalida Miladina Stevanovića iz Bijeljine, kome je potrebno 30 000 eura za operaciju. Na turnir se prijavilo 12 ekipa koji su uplatili po 100KM za učešće, i na taj način pomogli da se sakupi dio sredstava za Miladinovo liječenje", naveli su organizatori turnira, za portal Bijeljina danas.

Igrom na turniru ili pružanjem pomoći u vidu osvježenja i hrane za učesnike, humanitarni akciju su podržali:

EUROEXPRESS,  ZEDP „ELEKTRO-BIJELJINA“, AD FOND PIO RS BIJELJINA, UR LIBERTAS, JU „VODE SRPSKE“, OŠ „JOVAN DUČIĆ“ BIJELJINA, KAZNENO-POPRAVNI ZAVOD BIJELJINA, DOO „NEŠKOVIĆ“ DOO, „SPORT VISION“, „VODOVOD I KANALIZACIJA“ AD BIJELJINA , GRADSKA UPRAVA GRADA BIJELJINA, UR „MOJA KAFANICA“

Pobjednik turnira je ekipa preduzeća "Vodovoda i kanalizacija", Bijeljina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

  • 11:00

    9°C
  • 14:00

    11°C
  • 17:00

    13°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

164 cm

Promjena: 7cm

Sava Jamena

311 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 25. Apr 2024. 07:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI