SK RVI Orao: Uspješan početak sezone

Streljački klub ratnih vojnih invalida "Orao" iz Bijeljine novu takmičarsku sezonu počeo je uspješno.

SK RVI Orao: Uspješan početak sezone

Na takmičenjima u Trebinju, Sarajevu, Smederevu i prethodnog vikenda u Novom Sadu, strijelci iz Bijeljine ostvarili su odlične rezultate.

"Na početku sezone u Trebinju, na Hendicap festu, na kojem učestvuju sve ekipe iz BiH, osvojili smo prvo mjesto ekipno. Prvo mjesto ekipno, osvojili smo i u prvom kolu lige Republike Srpske takođe u Trebinju. Na šestoaprilskom turniru u Sarajevu, gdje se takmiče ekipe iz cijele BiH, naši strijelci su osvojili drugo mjesto ekipno i dva prva mjesta pojedinačno. Zlatne medalje otišle su u ruke Zdravku Crnogorcu u kategoriji SH2 i Velezaru Šurbatu koji je pucao standard puškom za međunarodni program", rekli su za Bijeljina danas, u SK RVI "Orao".

Na prvom kolu lige Srbije u Smederevu strijelci "Orla" su osvojili drugo mjesto ekipno sa minimalnim zaostatkom za timom "Pobednik" iz Beograda, a na takmičenju drugog kola lige Srbije, koji se odigrao prethodnog vikenda u Novom Sadu, strijelci iz Bijeljine su osvojili prvo mjesto sa upucanih 1063 kruga i to: Zdravko Crnogorac 363,  Zoran Stanojević 364  i Novo Trifunović 336 upucanih krugova.

"Zdravko je u kategoriji SH2 osvojio prvo mjesto dok je Zoran u kategoriji SH1 bio drugi. Pobjedom u Novom Sadu preuzeli smo vođstvo u ligi Srbije", istakli su u "Orlu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA