Ekipa za velika djela!

Brano haubica i Gundogan Njego vratili Drinu na lidersku poziciju!

 Ekipa za velika djela!

Trijumf ''Drine'' za povratak na lidersku poziciju i čelo kolone. U okviru 19. kola 4. ''Semberske'' lige momci iz Amajlija na ''Parku Prinčeva'' savladali su ekipu SFK Akademac UIS iz Triješnice rezultatom 2:1.

Pobjeda još više dobija na značaju jer smo po ko zna koji put igrali u okrnjenom sastavu bez čak 5 standardnih igrača iz prve postave. No međutim, pokazali smo da bilo kojih 11 igrača kada se nađu na terenu daju svoj maksimum za ekipu i time dokazali da smo ekipa za velika dijela.

Takođe dokazali smo da se ne prodajemo za sitan novac i ne namještamo utakmice kako se prethodnih dana pričalo po čaršiji i selima ali nećemo o tome jer to govori o onima koji pričaju.

U sivilu prvog poluvremena kako igrački na terenu tako i van terena da ne budemo maliciozni jedina svijetla tačka je bila delegat meča gospođica Branka. Znači ni u savezu nije sve tako crno :-).

Posle brifinga na pauzi u drugom poluvremenu pokazali smo zbog čega smo lideri i izmamili aplauze publike koja je do tada sumnjičavo vrtila glavom i kolutala očima. Iako smo se nepropisno izmašali postigli smo dva pogotka vrijedna pobjede.

Prvi je djelo amaljičanskog Gundogana Njege koji je golom sa TV špica nakon prekida iskosa sa preko 30 metara poslao loptu golmanu iza leđa koji je tom prilikom samo uspio da se praćakne kao riba. Drugi pogodak postiže naša teška artiljerija, haubica Brano.

Posle jednog odbitka u sesnaestercu on bukvalno kao voz (ne brzi nego teretnjak) prolazi kroz 4 igrača i žargonski rečeno kuje loptu u mrežu za otklanjanje svih nedomica do tada.

Na samom kraju meča gosti sa penala uspjevaju da smanje rezultat na 2 : 1 čime je stavljena tačka na utakmicu.

Strijelci: Njegoš Mitrić, Branko Jevtić

Sastav: Milan Stojanović, Dragan Dragolović, Budimir Vuković, Danijel Milošević, Mikica Blagojević, Aleksandar Dolaš, Velibor Spasojević, Njegoš Mitrić, Miroslav Stevanović (Krdža) (c), Branko Jevtić, Mihajlo Jevtić (Kinez).

Izmjene: Dragan Dragojlović (Gago) (u igru ušao umijesto B.V.), Dalibor Čavić (Pršo) (u igru ušao umijesto M.J.)

Igrač utakmice: Mikica Blagojević

Izvještaj sa utakmice za FK Drina pripremio Majo

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA