Medalja na Balkanskom prvenstvu za Nikolu Zelenovića Blagojevića

Nikola Zelenović Blagojević, član Karate kluba "Šampioni" iz Bijeljine, kao član reprezentacije Bosne i Hercegovine osvojio je bronzanu medalju na Balkanskom prvenstvu, koje je održano u Istanbulu od 19 do 21. maja.

Medalja na Balkanskom prvenstvu za Nikolu Zelenovića Blagojevića

Proteklog vikenda u Istanbulu je održano Balkansko prvenstvo za decu uzrasta od 11 do 14 godina, na kojem učestvovalo preko 760 takmičara. Ovo je šesto po redu učešće za karate klub "Šampioni", a ove godine su klub predstavljala dva takmičara: Nikola Zelenović Blagojević i Lazar Marković.

"Naš Nikola je na nedavno održanom Balkanskom prvenstvu osvojio  bronzanu medalju u kategoriji 2004. godište (-55 kg). Ovo je njegov prvi nastup i prva medalja na najvećoj karate smotri.", naveli su u kk "Šampioni.

Trener Milorad Marković istakao je da klub koji vodi ima čime da se pohvali.

"U redovima imamo mnogo reprezentativaca, a u ovoj godini tek očekujemo da ostvarimo velike rezultate. Kompletan prvi tim kadeta i juniora učestvovaće na Svjetskom Kupu koji će se krajem jula održati u Umagu. Ove godine branimo dvije titule viceprvaka svijeta Lazarovu i Nikolinu", istakao je Markovć.

Šampione ove godine očekuje Školsko Prvenstvo BiH, koji će biti  održan 24. septembra i u oktobru Školsko Balkansko prvenstvo. U klubu se i na ovim takmičenjima nadaju nekoj od medalja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA