"Mlijekoprodukt" na druženju sa mališanima iz Bijeljine

Kompanija "Mlijekoprodukt" iz Kozarske Dubice organizovala je danas u Bijeljini, povodom "Svjetskog dana mlijeka", karavan "Moja kravica - put mlijeka" okupivši brojne mališane na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića.

"Mlijekoprodukt" na druženju sa mališanima iz Bijeljine

Marketing menadžer "Mlijekoprodukta" Vlado Sandić rekao da je za karavan, čija je prva stanca Bijeljinu, inspiracija i želja bila da djeca nauče i shvate kako se odvija proces proizvodnje mlijeka, njihovog najomiljenijeg napitka.

"Mlijeko je neizostavan sastojak odrastanja svakog djeteta. Ovo danas u Bijeljini je edukativno-zabavna postavka na kojoj ima mnogo stvari koje djeca mogu da nauče na postavljenoj, improvizovanoj mini-farmi. Sva djeca koja se pojave ovdje dobiće jedan skromni poklončić koji će imati za uspomenu na ovo što su danas vidjeli", rekao je novinarima Sandić.

On je pozvao mališane i njihove roditelje da do 20.00 časova, do kada su u Bijeljini, dođu na Trg jer djeca, napominje, imaju šta da vide i nauče.

"Put mlijeka" je organizovan povodom obilježavanja 1. juna, Svjetskog dana mlijeka.

Nakon Bijeljine, karavan "Put mlijeka" ide za Banjaluku gdje će biti predstavljen u subotu, 3. juna od 10.00 do 20.00 časova na Trgu Krajine, a dan kasnije u Svetosavskoj ulici u Kozarskoj Dubici, u istom terminu.

Iz najveće domaće mljekare pozivaju djecu i njihove roditelje da se pridruže ovom zanimljivom putovanju, gdje će kroz igru i zabavu učiti i kako funkcioniše farma.

"Mlijekoprodukt" posluje u okviru regionalnog lidera u mliječnoj industriji "Imleka".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA