Praznični paketi za socijalno ugrožene mještane Janje

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić je povodom predstoećeg velikog muslimanskog praznika Ramazanskog Bajrama uručio 45 prazničnih paketa hrane socijalno ugroženim porodicama u Janji.

Praznični paketi za socijalno ugrožene mještane Janje

Uz želje da praznik proslave u slozi i međusobnom poštovanju, u krugu porodice, prijatelja i susjeda, gradonačelnik Mićić je poručio da je cilj lokalne zajednice da pomogne svim građanima Grada Bijeljina, bez obzira na vjeru i naciju, ali i da učini sve da se smanji broj socijalno ugroženih porodica.

- Nažalost, imamo veliki broj građana kojima je socijalna pomoć svakodnevno neophodna. Za praznike se, uz podršku donatora, potrudimo da im obezbijedimo skromne pakete hrane, kako bi i oni osjetili prazničnu radost u svojim kućama. Nadam se da će dogodine biti manje porodica kojima je potrebna pomoć i da će, umjesto toga, oni biti u prilici da pomognu drugim ljudima - poručio je gradonačelnik Mićić u Janji.

Po riječima predsjednika Savjeta Mjesne zajednice Janja Azema Aletovića, paketi su dodijeljeni uglavnom starijim mještanima Janje koji zbog starosti i bolesti više ne mogu da se bave zemljoradnjom, kao i višečlanim porodicama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA