Ljetna liga - četiri dana vrhunskog futsala i dobre zabave!

Od 29. juna do 2 jula, na sportskom terenu osnovne škole "Sveti Sava" odigraće se "Ljetna liga" u futsalu koju organizuje udruženje mladih Bum iz Bijeljine. Prema riječima organizatora očekuje nas četiri dana vrhunskog futsala i dobre zabave!

Ljetna liga - četiri dana vrhunskog futsala i dobre zabave!

"Kad smo osnivali udruženje odlučili smo da naše aktivnosti usmjeravamo ka onim sadržajima za koje smatramo da nedostaju našem gradu, a za koje postoji veliko interesovanje naših sugrađana. Ovakav turnir u malom fudbalu je definitivno jedan od takvih događaja. Znamo da je Bijeljina oduvijek grad sporta, da gaji bogatu fudbalsku tradiciju, a turniri u malom fudbalu su uvijek bili jako popularni i posjećeni. Nažalost, u posljednje vrijeme, to nije tako, ljetne liga se, osim par usamljenih pokušaja, već godinama unazad ne organizuje, zimska liga koja je nekad imala ogroman nagradni fond i okupljala sve najbolje ekipe i igrače iz regiona definitivno više nije na tom nivou", rekao je Goran Janjić, jedan od organizatori futsal turnira.

Organizatori navode da su odlučili da iskoriste pozitivnu energiju koja se za kratko vrijeme postojanja stvorila oko BUM udruženja, te da uz nesebičnu pomoć sponzora i prijatelja naprave događaj koji će sigurno biti značajan za sportsku scenu Bijeljine.

"Nadamo se da će ovaj sportski događaj prerasti u tradiciju. Da bi to zaista bilo tako, potrebno je da ovaj prvi turnir prođe u najboljem redu, a ako je suditi prema ovome kako se stvari za sad odvijaju, mislim da nema nijednog razloga da Ljetna liga već ove godine ne bude jedan od boljih turnira u okruženju", istakli su organizatori.

Turnir će okupiti 16 ekipa koje će biti podijeljene u 4 grupe. U četvrtak i petak se igraju utakmice po grupama, subota je rezervisana za četvrtfinale, a u nedjelju se igra polufinalna i finalna utakmica.

Ulaz je 1 KM, a utakmice se igraju u terminima od 18 (četvrtak i petak) i 19 časova (subota i nedjelja). Organizatori su za pobjednike obezbijedili vrijedne novčane nagrade te će pobjednik turnira osvojiti 3.000 KM, drugoplairani tim 1.000 KM, a za treće mjesto slijedi nagrada od 500 KM.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA