Ljubiša Petrović na čelu gradskog odbora Pokreta "Uspješna Srpska"

Na čelo Pokreta Uspješna Srpska u Bijeljini na sinoć održanoj Skupštini Gradskog odbora stranke izabran je doktor i odbornik LJubiša Petrović.

Ljubiša Petrović na čelu gradskog odbora Pokreta "Uspješna Srpska"

Lider Uspješne Srpske Zlatko Maksimović rekao je novinarima da je ogroman broj prisutnih na večerašnjem skupu znak da Bijeljina želi promjene i najavio da će ova stranka u narednom periodu biti nosilac tih promjena.

Prema njegovim riječima, izabrani predsjednik Gradskog odbora LJubiša Petrović je pošten i čestit mladi doktor koji je na prošlim izborima ostvario izuzetne rezultate i aktivan odbornik u Skupštini grada Bijeljina.

"Siguran sam da će Petrović sa novim, mladim ljudima, uz iskustvo starijih, u narednom periodu napraviti odlične rezultate u Bijeljini", istakao je Maksimović, koji je do večeras bio na čelu Gradskog odbora stranke.

On je dodao da se Pokret uspješna Srpska širi i u Republici Srpskoj i da je siguran u odlične rezultate na izborima sljedeće godine.

Petrović je nakon izbora za predsjednika Gradskog odbora Pokreta uspješna Srpska u Bijeljini najavio da će svoje političko angažovanje posvetiti stvaranju uslova za bolji život građana.

"To je moj poziv kao doktora i kao narodnog odbornika i od samog početka političkog angažovanja moj prvi interes je bolji život pojedinca i bolji društveni, socijalni, ekonomski i kulturni položaj svakog građanina", rekao je Petrović novinarima.

Prema njegovim riječima, Pokret uspješna Srpska ima ideje, jasne vizije i kvalitetan tim ljudi za uspjeh na narednim izborima u jesen 2018. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA