17. Jul 2017
0. 19389
BIJELJINA

Uspješna dokapitalizacija Pavlović banke

Pavlović International banka uspješno je okončala XVII emisiju običnih akcija čime je povećala svoju kapitalnu adekvatnost, saopšteno je danas iz ove banke.

U saopštenju je navedeno da je dokapitalizacija banke i ovaj put izvršena od postojećih većinskih akcionara, bračnog para Pavlović koji su i ovaj put djelom dokazali svoje opredjeljenje.

„Za one koji to žele prihvatiti, poruka je jasna a to je da je ova dokapitalizacija zapravo investicija od šireg društvenog značaja. Banka je u cjelosti pokrila prošlogodišnji gubitak i imala preostali osnovni kapital iznad zakonom propisanog cenzusa kao i obezbijeđene sve parametre poslovanja u skladu sa zakonom regulativom. Ova dokapitalizacija će banci omogućiti dalji rast aktive, aktivnije poslovanje i jačanje konkurentske pozicije na našem tržištu", istaknuto je u saopštenju.

Ovom prilikom se zahvaljujemo našim klijentima koji su bili sve vrijeme uz banku, poručujemo im da slobodno i bez rezerve posluju imajući u vidu da će Banka cijeniti njihovu vjernost i intenzivnim poboljšanjem kvaliteta svojih proizvoda i usluga doprinijeti čvršćem i jačem međusobnom povjerenju, poručuju iz ove banke.

 

2017-07-17 12:33:15+0200