Prilikom kontrole lica pronađena marihuana

Policijski službenci Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Bijeljina, juče su u ulici Svetoga Save kontrolisali lice sa inicijalima B.I. i tom prilikom pronašli paketić sa oko 5 grama marihuane.

Prilikom kontrole lica pronađena marihuana

Od strane policijskih službenika lice B.I. je lišen slobode. O svemu navedenom obavješteno je Okružno javno tužulaštvo u Bijeljini. U toku je rad na dokumentovanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga protiv uhapšenog lica

Istoga dana policijski službenici Policijske uprave Bijeljina su u ulici 27.marta kontrolisali putnički automobil ''Audi 80'' kojim je upravljalo lice S.Ž., dok su se u vozilu kao suvozač i putnik nalazila dva maloljetna lica. Prilikom kontrole kod jednog od maloljetnika pronađena su tri paketića sa marihuanom.

O svemu navedenom obavješten je radnik Centra za socijalni rad, kao i dežurni tužilac.

U prvoj polovini tekuće godine policijski službenici Policijske uprave Bijeljina otkrili su 24 krivična djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

Nadležnim tužilaštvima podneseno je 15 izvještaja protiv 16 lica od čega su tri lica povratnici u izvršenju krivičnih djela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA