Žižović oprezan pred duel s Krupom

Radnik iz Bijeljine novu sezonu Premijer lige BiH otvara utakmicom sa Krupom pred svojim navijačima.

Žižović oprezan pred duel s Krupom

Duel dvije ekipe koje su prošle godine igrale Ligu za prvaka BiH, Radnika i Krupe, jedan je od derbija prve runde u novoj sezoni Premijer lige BiH.

Obje ekipe nastojaće na startu sezone upisati tri boda. Dueli Bijeljinaca i Krupljana uvijek su obilovali uzbuđenjima i golovima, a svi ljubitelji fudbala nadaju se da će i sutrašnji meč u Semberiji donijeti nešto slično.

Šef stručnog štaba Radnika Mladen Žižović oprezno dočekuje duel sa Krupom, koja je prošle sezone bila najprijatnije iznenađenje prvenstva.

"Sezonu otvaramo protiv ekipe koja je prošle godine napravila sjajan rezultat osvojivši četvrto mjesto. I ove sezone imaju visoke ambicije i sigurno u Bijeljinu dolaze da pobijede. Na nama je da ih zaustavimo. Pobjeda koju svi priželjkujemo dala bi nam mnogo više od tri boda, zbog mira u kući i početnog elana i samopouzdanja", poručio je strateg Bijeljinaca.

Semberski premijerligaš ovog ljeta pretrpio je brojne promjene u igračkom kadru. Žižović i njegove kolege iz stručnog štaba imaće težak zadatak da uigraju znatno promijenjenu ekipu, koja je ostala bez najboljeg igrača i strijelca Marka Obradovića.

"U odnosu na Krupu, mnogo smo mijenjali sastav. Poznajem rad trenera Slobodana Starčevića, koji je jedan od najzaslužnijih za uspjeh tima. Ipak, nadam se da ćemo uspjeti ostvariti svoje ciljeve u ovom prvenstvu", dodao je Žižović.

U dosadašnja četiri duela ova dva tima, čak tri puta je bilo neriješeno, dok je jednom slavio Radnik.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

15°

  • 17:00

    15°C
  • 20:00

    13°C
  • 23:00

    11°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

147 cm

Promjena: -1cm

Sava Jamena

311 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 25. Apr 2024. 14:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI