Zlatna jesen - novo muzičko druženje u Bijeljini

Pred nama je druga po redu Folk parada “Zlatna jesen”, novo muzičko druženje u nizu manifestacija koje su pokrenute u Bijeljini u cilju afirmacije mladih pjevača, oživljavanju muzičkih događaja i međusobnom druženju estrdanih umjetnika.

Zlatna jesen - novo muzičko druženje u Bijeljini

"Na prošloj Folk paradi 2016. godine našlo se niz izvođača, kompozitora, tekstopisaca, menadžera i ljudi iz organizacije sličnih manifestacija, tako da je poslije prvog festivala “Raspjevano ljeto”, folk parada protekla više nego uspješno u svom prvom, takozvanom osnivačkom cilju. Nedavno je održan drugi po redu festival “Raspjevano ljeto”, a pred nama je i druga po redu Folk parada “Zlatna jesen” za koju se nadamo da će biti jednako dobra, ako ne bolja od prethodne", naveo je Zoran Kisić, organizator Folk parade.

Na Folk paradi i ove godine troje najboljih bira publika, dok posebne nagrade i priznanja dodjeljuje organizacija Folk parade “Zlatna jesen 2017”.

"Ranije je planirano da po svakom godišnjem dobu imamo po jednu muzičku manifestaciju, nismo još počeli sa praksom istog, ali od ideje nismo odustali. Bilo kako bilo, pred nama je Folk parada “Zlatna jesen”, još jedna prilika da se okupimo, zapjevamo, promivišemo, prije svega družimo i upoznajemo. Manifestacije su nekomercijalnog karaktera, tim prije jer se kotizacije ulažu u organizaciju i pripreme, dok se ulaznice za publiku ne naplaćuju", dodaje Kisić.

Na ovogodišnjem druženju naći će se, između ostalih, Milkica Lekanović Teslićanka, Radmilo Zekić, Rifat Tepić, Kate Barada, Sloba Luis, Božo Bluz, Dalibor Todić, Hasan Dudić, Sava Struja, Đuro Lončarević, Mirsad Mirso Jarović, Makivija Maki, Jusuf Juki Hajrudinović, Milena Vukosavljević i mnogi drugi. Orkestar Vase Markovića, voditelj programa Danijela Gudović.

U gostima Folk parade će biti Siniša Kajmaković, Jasmina Jakšić, Milenko Jakšić, Radenko Jurošević…

Folk parada Zlatna jesen održaće se u utorak, 26. septembara 2017. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA