Pripreme i ponude za doček Nove godine

Opština Bijeljina izdvojiće 100.000 KM za ovogodišnji doček Nove godine i Pravoslavne nove godine na Gradskom trgu.

Pripreme i ponude za doček Nove godine

Doček će biti organizovan i u lokalnim restoranima po cijeni rezervacija od 50 do 100 KM, a oni koji planiraju da Novu godinu dočekaju u inostranstvu moraće da izdvoje od 100 do 550 KM.

U etno selu "Stanišići" novogodišnji doček u njihovom restoranu košta 100 KM, odnosno 80 KM za doček u svečanim salonima.

U bijeljinskom restoranu "Lovac" gostima će za doček biti ponuđen mrsni i posni meni, a cijena rezervacije iznosi 70 KM.

Slična ponuda je i u "Gradskoj pivnici" gdje je gostima za 80 KM obezbjeđena večera uz piće i prigodnu muziku.

Za ljubitelje rok muzike, restoran "Kriška" doček će organizovati uz bend "Štrajk", a cijena rezervacije iznosi 50 KM.

Lokalne turističkih agencije za Novu godine nude organizovane proslave na planinama Republike Srpske i Srbije, kao i u evropskim metropolama, pa tako "Semberija transport" turistima nudi doček u Beču koji košta 100 KM, u Bratislavi 170 KM, odnosno na Jahorini, gdje je cijena aranžmana 300 KM.

Turistička agencija "Hepi trevel" od evropskih gradova u ponudi ima proslave u Nici (489 KM za šest dana), Budimpešti (259 KM za četiri dana), Istambulu (389 KM), dok je nešto povoljniji doček na Zlatiboru, Divčibarama, Lepenskom Viru i Budvi po cijeni od 190 od 300 KM.

Etno selo "Kotromanićevo" u blizini Doboja organizuje doček po cijeni od 30 evra, u šta je uračunata večera, muzika i neograničene količine pića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA